Kategoriler

6 Haziran 2017 Salı

Farmasi Danışman Siparişi Nasıl Girilir?



farmasi siparişi nasıl girilir?


Farmasi Üyelik veya Kayıt işlemi bir Farmasi Danışmanı aracılığı ile gerçekleşir. Farmasi Üyelik/Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra Farmasi resmi web sitesi www.farmasiint.com üzerinden T.C. Kimlik numaranız ve şifreniz ile Farmasi Danışman Girişi yapılmaktadır.





farmasi-uye







Giriş yaptıktan sonra HIZLI SATIN AL butonuna tıklayınca ürün kodu ekranını göreceksiniz.





FARMASİ KATALOĞU‘ndan almak istediğiniz ürünlerin kodlarını belirledikten sonra, bu kodları ve miktarlarını yazarak SEPETE AT butonuna tıklıyoruz.















Siparişiniz hazır olunca SATIN AL butonuna tıklıyoruz.






Satın Al’dan sonra hediye olarak alacağınız ürünler otomatik listelenir.
Bazılarını seçme şansınız olur bazıları ise otomatik eklenir.
Seçimlerinizi yaptıktan sonra burada DEVAM butonuna basınız.







Bu ekranda kayıt sırasında girmiş olduğunuz adres bilgileri karşınıza çıkar. Eğer siparişinizin farklı bir adrese gelmesini istiyorsanız yada mevcut girdiğiniz adreste bir hata olduğunu görüyorsanız, alt kısımdan “YENİ TESLİMAT ADRESİ TANIMLA” kısmından yeni adresinizi tanımlayabilirsiniz. Siparişinizin kargo ile hangi adresinize gelmesini istiyorsanız BU ADRESİ KULLAN butonuna basmalısınız. Ürünlerin teslimatı için doğru adres girilmesi çok önemlidir.






Sonrasında karşımıza teslimatın nasıl yapılacağı çıkar. Burada ARAS KARGO yu seçmeniz gerekir.






Gelelim en önemli adımlardan birine yani Ödeme Seçenekleri’ne.
FARMASİ’de 3 tür ödeme seçeneği vardır.
1. KREDİ KARTI İLE ÖDEME
2. BANKA HAVALESİ ile ÖDEME:
3. KAPIDA ÖDEME:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------


1. KREDİ KARTI İLE ÖDEME: Elinizde bulunan herhangi bir kredi kartı ile tek çekim ve bazı kartlara da taksit seçenekleri vardır. KREDİ KARTI ile ödemeyi seçmenizi tavsiye ediyoruz.





KREDİ KARTI ile Tek Çekimde tüm kartlar kullanılabilmektedir.
Ancak Kart Ödeme Tipi “Taksitli Satış” seçilirse Yapıkredi World Card, Finans Bank Card Finans ve İş Bankası Maximum kartlarına taksit yapma imkanı bulunmaktadır.





Tek çekim yada taksitli herhangi bir seçeneği seçtikten sonra sol tarafta KREDİ KARTI üzerindeki bilgileri doğru bir şekilde girdikten sonra en altta “Alışveriş Sözleşmesini, iptal, iade şartlarını okudum kabul ediyorum” kutusunu tıklayıp ve SİPARİŞİ ONAYLIYORUM butonuna bastıktan
sonra siparişiniz verilmiş olur !






2. BANKA HAVALESİ ile ÖDEME: Siparişi hangi hesaba yatıracağınızı bu seçeneği seçtikten sonra görürsünüz. Banka hesabını not edip bu hesaba AD SOYAD, DANIŞMAN KODU ve SİPARİŞ KODUNUZU mutlaka AÇIKLAMA kısmına yazmalısınız.





 “Alışveriş Sözleşmesini, iptal, iade şartlarını okudum kabul ediyorum” kutusunu tıklayıp ve SİPARİŞİ ONAYLIYORUM butonuna bastıktan
sonra siparişiniz verilmiş olur !





3. KAPIDA ÖDEME: Kapıda ödeme seçeneğimiz nakit ödemelerdir. Kapıda ödemede kredi kartı ile ödeme seçeneğiniz yoktur! Kargo firması kapınıza ürünleri bırakırken sizden faturadaki miktarı tahsil eder. Ayrıca 7,99 TL ‘de kapıda ödeme hizmet ücreti vardır ancak FARMASİ bu değer karşılığında size bir hediye ürün göndermektedir. Bu da KAPIDA ÖDEME SIFIRLAMA ÜRÜNÜ olarak gelir.








 “Alışveriş Sözleşmesini, iptal, iade şartlarını okudum kabul ediyorum” kutusunu tıklayıp ve SİPARİŞİ ONAYLIYORUM butonuna bastıktan
sonra siparişiniz verilmiş olur !










farmasi-uye

Farmasi ürünlerini %30 indirimli alabilir yada %30 karla satışını yapabilirsiniz.Ek iş ve ek gelir imkanı sunan farmasinin bol kazançlı dünyasına katılmak için farmasi üyelik formunu doldurarak kaydınızı olunuz.
Yukarıdaki resme tıklayarak üye olabilirsiniz. Danışmanınız olarak YASEMİN KAMBUR ‘u seçmeyi unutmayınız. Üyelik yardımı için 0539 705 16 24 ‘ten bana ulaşabilirsiniz.
Farmasi temsilcisi olduktan sonra ister ürünleri indirimli alıp kendiniz kullanabilirsiniz, isterseniz kataloğumuzu çevrenizdeki kişilere göstererek satış yapabilirsiniz. İsterseniz de kendi alt ekibinize farmasi iş fırsatını öğrenip anlatarak kendi ekibinizi kurarak oldukça yüksek para kazanabilirsiniz. Farmasi’ye öğrenciler, ev hanımları,emekliler,öğretmenler,doktorlar,mühendisler kısacası para kazanmak isteyen 18 yaşını doldurmuş herkes temsilcilik için başvurabilir. Farmasi temsilcisi olmanın herhangi bir aylık sipariş yükümlüğü yoktur. Farmasi temsilcisi olmanız durumunda kataloğumuzda ki tüm ürünlerimizi %30 indirimli alabilirsiniz.
FARMASİ DANIŞMANINIZ
YASEMİN KAMBUR YAMAN
0539 705 16 24 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder