Kategoriler

6 Haziran 2017 Salı

Farmasi Danışman Girişi

Danışman Girişi


---farmasi danışman girişi nasıl yapılır?


Farmasi Üyelik veya Kayıt işlemi bir Farmasi Danışmanı aracılığı ile gerçekleşir. Farmasi Üyelik/Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra Farmasi resmi web sitesi farmasiint.com üzerinden T.C. Kimlik numaranız
ve şifreniz ile Farmasi Danışman Girişi yapılmaktadır.

FARMASİ DANIŞMANINIZ
YASEMİN KAMBUR YAMAN
0539 705 16 24 


















farmasi danışman siparişi nasıl girilir? 



Farmasi ürünlerini %30 indirimli alabilir yada %30 karla satışını yapabilirsiniz.Ek iş ve ek gelir imkanı sunan farmasinin bol kazançlı dünyasına katılmak için farmasi üyelik formunu doldurarak kaydınızı olunuz.
FARMASİ DANIŞMANINIZ
YASEMİN KAMBUR YAMAN
0539 705 16 24 

Yukarıdaki resme tıklayarak üye olabilirsiniz. Danışmanınız olarak YASEMİN KAMBUR ‘u seçmeyi unutmayınız. Üyelik yardımı için 0539 705 16 24 ‘ten bana ulaşabilirsiniz.
Farmasi temsilcisi olduktan sonra ister ürünleri indirimli alıp kendiniz kullanabilirsiniz, isterseniz kataloğumuzu çevrenizdeki kişilere göstererek satış yapabilirsiniz. İsterseniz de kendi alt ekibinize farmasi iş fırsatını öğrenip anlatarak kendi ekibinizi kurarak oldukça yüksek para kazanabilirsiniz. Farmasi’ye öğrenciler, ev hanımları,emekliler,öğretmenler,doktorlar,mühendisler kısacası para kazanmak isteyen 18 yaşını doldurmuş herkes temsilcilik için başvurabilir. Farmasi temsilcisi olmanın herhangi bir aylık sipariş yükümlüğü yoktur. Farmasi temsilcisi olmanız durumunda kataloğumuzda ki tüm ürünlerimizi %30 indirimli alabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder