Kategoriler

28 Mayıs 2016 Cumartesi

No:309 Dizisi Kore Uyarlama Mı?

FATED TO LOVE YOU KORE DİZİSİ VE TÜRK VERSİYONU NO:309


No : 309 'un fragmanını ilk izleyince direk aklıma, severek izlediğim Fated To You Love dizisinden alıntı olduğu geldi. (ki tabi ya oda numarasında 9 düşüp, 6 intibası vermişti orijinalinda, o yüzden galiba dizinin adı 309  ) ilk bölümüne bakmak farz oldu. Yalnız bu dizinin fragmanını izledim de orijinalindaki kız naısl desem pısırık sayılırken bu dizide ki hatun hiçç öyle intiba vermedi bana. Bakalım bizi nasıl bir dizi bekliyor.Ne kadar alıntı oldğunu saklamaya çalışsalar da Kore dizi fanlarımız yutmuyor malesef. Temennimiz orjinalindeki aşkı bozmadan duyguyu bize yaşatmaları.



Bir uyarlama dizi daha vatana millete hayırlısı olsun :)


YENİ DİZİ NO:309'UN KONUSU


Evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme derdinde olan annesini kırmayıp, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, bir başkasıdır. Bu yanlış buluşma beklenmeyen sonuçlara yol açar.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Onur Akkaya'nın yer aldığı No: 309 yakında FOX'ta başlıyor! Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

FARMASİ DANIŞMANINIZ
YASEMİN KAMBUR YAMAN
0539 705 16 24 


NO:309'UN KÜNYESİ


Türü: Romantik Komedi

Yapım Şirketi: Gold Yapım

Yapımcı: Faruk Turgut

Senarist: Aslı Zengin, Banu Zengin
Yönetmen: Tolga Pulat


FATED TO LOVE YOU KONUSU


Sıradan bir kadın büyük bir şirketin varisi ile bir gece geçirir ve ardından hamile olduğunu öğrenir...

Lee Gun hem parası hem de birinci sınıf bir kız arkadaşı vardır. Jeon Ju'nun Lee ailesinin 9. nesilden gelen tek varisidir ki bu aile tüm erkek varislerin 30 yaşına gelmeden öldükleri bir geçmişe sahiptir. Varisin yeri için akrabaları tarafından sürekli yapılan tehditler, Lee Geon'un büyük annesi, başkan Wang, LG'ye acilen evlenmesi için baskı yapmaktadır.

LG büyük annesinin niyetini anlamaktadır ancak LG'nin balerin kız arkadaşı uluslararası bir sahnede yer almadıkça evlenip çocuk yapmaya yanaşmamaktadır. LG çaresizce kız arkadaşı ve büyük annesi arasında kalmıştır. Bir gün Se Ra sabırsızca beklediği seçmeleri geçemeyince kendine olan güveni sarsılır. LG bu durumu kendi avantajına kullanmaya karar verip büyük bir evlilik teklifi hazırlamaya başlar.

Gel gör ki kaderin başka planları vardır ayrıntılı bilgi

5 yorum: