Kategoriler

10 Mart 2017 Cuma

EVLAT KOKUSU HAKKINDA MERAK EDİLENLER

TÜRKİYE EVLAT KOKUSU’NU ÇOK SEVDİ


8 Mart 2017 Çarşamba günü ekranlara gelen, Kanal D ‘nin yeni dizisi olan Evlat Kokusu ‘nun ilk bölümüyle izleyicileri ekrana kitledi. İzleyicilerden gelen yorumlara bakarak beklentilerin çok üzerin de bir dizi olduğu duyumlarını aldık. Diziyle ilgili yorumlarınızı bizimle paylaşırsanız seviniriz.

Evlat Kokusu Oyuncu Kadrosunda kimler var?

Evlat Kokusu çekimlerine Hollanda’nın Amsterdam şehrinde başladı ve çekimlerine İstanbul ‘da devam ediyor. Evlat Kokusu sağlam bir kadro ile her Çarşamba kanal D ekranlarında yerini aldı. İzleyicilerimiz Poyraz Karayelin bitmesine üzülürken bir yandan da evlat kokusunu çok sevdi.

Endemol Shine‘in yapımcılığını üstlendiği Evlat Kokusu’nun başrollerini Hande Soral , Barış Kılıç, Sedef Avcı, Murat Han, Yeşim Salkım gibi usta oyuncular paylaşıyorlar. Erol Özlevi’nin yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosu ise Endemol Shine’a aitir.


Evlat Kokusu Konusu Nedir?

Kanal D’nin Yeni Dizisi Evlat Kokusu özünde, çocukları için her şeyi yapabilecek iki acılı kadının hikayesini anlatmaktadır.
Evlat Kokusu, Zeyno’nun büyük hayalinin altında ezilen  gencecik masum bir kızdan, cesur, savaşçı ve acımasız bir genç kadına nasıl dönüştüğünü anlatan hikayesidir.
Evlat Kokusu, vicdanı ve mecburiyetleri arasında kalmış, aşka dair beklentilerini çoktan kaybetmiş Aslan’ın bir günde değişen hayatının ve kendiyle savaşının hikayesidir.
Evlat Kokusu, çaresizliğin peşinde sürüklediği bir günahın sonucu, dünyanın en zor seçimine zorlanan Zümrüt’ün, büyük sırrının gölgesinde iktidar için her şeye meydan okuyan Hünkar’ın, hayatını, kimseye aldırmadan hevesleriyle yöneten Cevahir’in, ‘bir gün mutlaka’ diyerek gün sayan Seher’in, hayatları ve kaderleri birbirlerine bağlı iki küçük çocuğun hikayesini anlatmaktadır.
Peki dizimizde sadece acı, gözyaşı mı var? Tabi ki de hayır … Aşk geliyor aşk… İki acılı insanın birbirine tutulmasını göreceğiz.

Evlat Kokusu’nun Başrol Oyuncuları Kimlerdir?


Barış Kılıç (Aslan Akbaş) Kimdir?

Yakışıklı usta oyuncu 21 Şubat 1978 yılında Malatya’da doğmuştur. 1983 yılından itibaren İstanbul’da yaşamaya başlamıştır. Eğitimini İstanbul üniversitesinin iktisat fakültesinde tamamlamıştır.  Başarılı oyuncu daha önce bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Güllerin Savaşı (Ömer) 2014, Merhaba Hayat 2012, Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu (Levent) 2011, Aynadaki Düşman (Kaan) 2009 gibi önemli dizilerde yer almıştır. Evlat Kokusu dizisinde ASLAN AKBAŞ karakteri ile görmekteyiz.

Hande Soral (Zeynep Gündoğan) Kimdir?

Güzel oyuncu 2 Şubat 1987 yılında Bursa/İnegöl’de dünyaya gelmiştir. 2008 yılında Komedi Dükkanı isimli komedi programını konuk oyuncu olarak çıkmasıyla oyunculuk teklifleri almaya başlamıştır. Daha sonra ise Küçük Kadınlar dizisinde Armağan karakteri ile parlamıştır. En son ise Kalbim Yangın Yeri isimli dizide Leyla karakterine hayat vermiştir. Ayrıca, Yılanları Öcü, Çalıkuşu, Fatih ve Alev Alev gibi dizilerde de rol almıştır. Evlat Kokusu dizisinde ZEYNEP GÜNDOĞAN karakteri ile görmekteyiz.


Sedef Avcı (Zümrüt Akbaş) Kimdir?

Güzel oyuncu 22 Ocak 1982 yılında Adana’da doğmuştur. Avcı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Menekşe ile Halil dizisindeki Menekşe karakteri ve Atv ekranlarında yayınlanan Ezel dizisindeki Bahar karakteri ile ön plana çıkmayı başarmıştır. En son ise Bedel isimli dizide Begüm karakterine hayat vermiştir. 2005 yılında Kıvanç Kasabalı ile evlenmiş Can isiminde bir oğlu vardır. Evlat Kokusu dizisinde ZÜMRÜT AKBAŞ karakteri ile görmekteyiz.

FARMASİ DANIŞMANINIZ
YASEMİN KAMBUR YAMAN
0539 705 16 24 




Murat Han (Cevahir Akbaş) Kimdir?

Usta oyuncu 1 Mayıs 1975 yılında Ankara’da doğmuştur. Daha önce bir çok popüler dizide yer alan Han, son olarak Fox ekranlarında yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde Mehmet karakterine hayat vermiştir. Ayrıca Ayrıca, Eve Düşen Yıldırım, Vicdan, Ömre Bedel, Mutluluk, Kervan 1915 ve Hatasız Kul Olmaz gibi yapımlarda da yer almıştır. Evlat Kokusu dizisinde CEVAHİR AKBAŞ karakteri ile görmekteyiz.


Yeşim Salkım (Hünkar Akbaş)Kimdir?

Güzel şarkıcı ve oyuncu olan salkım 12 Nisan 1968 yılında İstanbul’da doğmuştur.  Daha önce Kocamın Ailesi, Huzur Sokağı, Sessiz Gemiler Deli Mavi gibi dizilerde yer almıştır. Evlat Kokusu dizisinde HÜNKAR AKBAŞ karakteri ile görmekteyiz. Böyle bir halan olsun sırtın yere gelmez dedim resmen dizinin ilk bölümünü izlerken…



Tuğçe Kumral (Seher), Engin Yüksel (Nizam), Selen Uçer (Belma), Nail Kırmızıgül (Özcan)...


Evlat Kokusu Dizisi Fotoğrafları










FARMASİ DANIŞMANINIZ
YASEMİN KAMBUR YAMAN
0539 705 16 24 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder