Kategoriler

22 Şubat 2017 Çarşamba

Kanal 7 İki Yabancı(Saraswatichandra) Dizisi



Saraswatichandra İsimli Hint Dizisi İki Yabancı olarak Kanal 7 Ekranlarında




Şubat 2017 tarihinden itibaren Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladı.


2013 - 2014 sezonunda Hindistan’da izleyici ile buluşan Saraswatichandra isimli dizinin Türkiye uyarlamasını Kanal 7 2016 - 2017 yeni sezonunda yayınlanacak. 10 Şubat cuma gününden itibaren, Deli Divane dizisinin final yapması ile Kanal 7 İki Yabancı dizisini izleyicisi ile buluşturuyor.


Sizin için ufak bir araştırma yaptık, işte detaylar…Yazı dizimizi inceledikten sonra yorum yazmayı unutmayalım.


Saraswatichandra ve Kumud aileleri tarafından görücü usulu ile tanıştırılmaya ve evlendirilmeye çalışılan iki gençtir. Olaylar 1968’de geçer. Gençler bir birlerini görür ve çok beğenirler; ancak aileler anlaşamaz ve çatışma başlar. İki Yabancı iki kız kardeşin hayatını ve ideolojik çatışmalarını anlatır ve aynı isimli romandan esinlenilmiştir.



İki Yabancı dizisi Hindistan’ın en çok sevilen dizileri arasında yer alıyor. Romantizm ve Dram konusu ile ekranlara gelecek İki Yabancı dizisi toplam 444 bölüm. Her bölümü 22 dk süren İki Yabancı dizisi Türkiye’de toplam 111 bölüm olarak yayınlanacaktır. Kanal 7 hergün 4 bölümü birden yayınlayacaktır.Her gün 16:10'da İki Yabancı dizisinin yeni bölümünü izleyebilirsiniz.


SARAS VE KUMUD’UN UNUTULMAZ TUTKULU AŞKI


Hindistan’ın dünyaca ünlü iki yıldızı Jennifer Winget(Kumud) ve Gautam Rode(Saras)’u bir araya getiren Saraswatichandra, İki yabancı adı ile her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.

FARMASİ DANIŞMANINIZ
YASEMİN KAMBUR YAMAN
0539 705 16 24 


Hindistanlı ünlü yazar Govardhanram Madhavram Tripathi’nin ‘Saraswatichandra’ isimli romanından aynı adla uyarlanan dizi, ‘İki Yabancı’ adıyla Kanal 7’de ekrana geliyor… Dizide birbirinin ruh ikizi olan ancak kader ve geleneklerden dolayı bir araya gelemeyen Saras ve Kumud’un iniş ve çıkışlarla dolu aşk öyküsünü anlatılıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Black filmi ile Bollywood sinemasına yeni bir soluk getiren Sanjay Leela Bhansali yaptı.

Ülkenin önemli aristokrat ailelerinden birine mensup olan Saras’ın orta sınıf bir ailenin eğitimli ve kültürlü kızı Kumud ile görücü usulüyle tanıştırılması ile başlayan olaylar zamanla aşk ve kalp kırıklıkları ile dolu bir hikayeye dönüşüyor. Tanıştıktan kısa bir süre sonra nişanlanan ikili çok geçmeden hayata çok farklı kutuplardan baktıklarını anlarlar. Saras, Kumud’un ailesinde ve çevresinde yaşayacağı zorlukları umursamadan ondan ayrılmak istediğini söyler. Bir başına kalan Kumud ise ailesi için mantık evliliği yapmaya karar verir. Çok geçmeden Saras büyük bir hata yaptığını fark eder ve Kumud ile yeniden bir araya gelmek ister ancak ikilinin karşısında hesaba katmadıkları başka engeller çıkacaktır. Saras ve Kumud her defasında ne kadar birbirlerinden uzaklaşmayı deneseler de hayat onları hep bir araya getirecektir.

Aralarına uzak mesafeler girse de kalpleri hep yan yana olan Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan aşk öyküsü, İki Yabancı her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.


Saraswatichandra İki Yabancı Hint Dizi Künyesi:

Oyuncu Kadrosu:

Jennifer Winget ile ayrıntılı yazımız ve fotoğraflar için tıklayınız.


Gautam Rode ile ayrıntılı yazımız ve fotoğraflar için tıklayınız.


 Shiny Doshi ile ayrıntılı yazımız ve fotoğraflar için tıklayınız.


 Anirudh Singh ile ayrıntılı yazımız ve fotoğraflar için tıklayınız.


Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali, Black filmi ile Bollywood sinemasına yeni bir soluk getirmiştir. Hatta filmin türk versiyonunda Beren Saat oynamıştır.

Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha

Yapım Yılı: 2013

Ülke: Hindistan

Türü: Dram, Romantik

Orijinal Adı: Saraswatichandra

Türk Versiyon: İki Yabancı (Kanal 7)

FARMASİ DANIŞMANINIZ
YASEMİN KAMBUR YAMAN
0539 705 16 24 

Kumud ve Saras Fotoğrafları














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder