Kategoriler

16 Mart 2016 Çarşamba

Sensiz Olmaz (Rangrasiya)

Sensiz Olmaz (Rangrasiya) Ne Zaman Başlayacak - Oyuncuları, Sanaya İrani Yeni Dizi

Sensiz Olmaz (Rangrasiya) ne zaman başlayacak, Oyuncuları, Sanaya İrani yeni dizi çok yakında Kanal 7 ekranlarında olacak. 



Kanal 7 yepyeni bir Hint dizisi daha yayınlamaya başlayacak. Aralık ayında yayınlanmaya başlanan Bir Garip Aşk izleyici tarafından çok sevilmişti. Peki Kanal 7'de yayınlanacak olan Hnit dizisi Sensiz Olmaz ne zaman başlayacak? Bir Garip Aşk'ın bu ay içinde bitecek olmasından ötürü Kanal 7 izleyicilerine iki yeni Hint dizisi projesi daha hazırladı. Yakın zamanda başlayacak olan dizinin başrolünde Bir Garip Aşk'ta Arnav'ın Khushi'si olan Sanaya İrani yer alacak. Bir Garip Aşk dizisi biter bitmez başlayacak olan dizide iki Müslüman gencin aşk hikayesi anlatılacak. Sanaya İrani yeni dizi projesiyle de sevenlerinin gönlünü kazanacağa benziyor. Peki merakla beklenen Sensiz Olmaz oyuncularıkimler? Hindistan'da Rangrasiya ismiyle yayınlanan dizide Sanaya İrani'ye Ashish Sharma ve Ankita Sharma başrolde eşlik edecek. Dizi ülkesinde Rangrasiya ismiyle 2013 yılında yayınlanmaya başlamıştı. Yakın zamanda da Kanal 7 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz. 

Sensiz Olmaz - Rangrasiya - Kanal 7 Fan Sayfası

FARMASİ DANIŞMANINIZ
YASEMİN KAMBUR YAMAN
0539 705 16 24 


SENSİZ OLMAZ NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Kanal 7 yeni bir Hint dizisi projesini izleyici karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. Bir Garip Aşk'tan da herkesin tanıdığı Sanaya İrani bu dizinin başrolü olacak. 2013 yılında Hindistan yayınlanmış dizi Kanal 7 ekranlarında Türkçe dublajlı olarak yayınlanacak. Bu dizide Sanaya İrani genç ve güzel bir köylü kızı olan Parvati'yi canlandıracak. Rangrasiya'da Sanaya İrani'ye başrolde Asish Sharma eşlik edecek. Bir Garip Aşk'ın yakın zamanda bitecek olması izleyicilerin aklına Rangrasiya ne zaman başlayacak sorusunu getirdi. Kanal 7'den gelen açıklamaya göre Rangrasiya dizisi nisan ayında izleyici karşısında olacak. Rangrasiya nisan ayında Kanal 7 ekranlarında olacak. 
RUDRA VE PARVATİ KARŞI KARŞIYA 
Hindistan'da kısa sürede sevilen dizinin Türk izleyicilerinden nasıl bir tepki alacağı merak ediliyor. Dizi bir otobüse düzenlenen saldırıyla başlar. Parvati'nin annesi ve babası bu saldırıda hayatını kaybeder. Hayata tek başına devam etmek zorunda kalan Parvati bir gün otobüste Rudra ile karşılaşır. İlk başta Rudra onunla pek ilgilenmese de daha sonra Parvati'nin yaptığı şey ilgisini çeker. Olayların üzerinden 15 sene geçer. Parvati büyür güzel bir kız olur. Rudra ise askeriye de güvenlik kuvvetleri subayı olmuştur. Birpur köyünde her sene olduğu gibi geleneksel düğünler yapılmaktadır. Düğün için alınan bir ihbar için Rudro silah kaçakçılığı işini çözmek için göreve gönderilir. Rudra'nın oraya gelmesi Parvati'nin hayatını karartır. İzleyiciler tarafından merakla beklenilen Sensiz Olmaz 1. bölüm fragmanını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

RANGRASİYA 1. BÖLÜM FRAGMANI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder