Kategoriler

19 Mart 2015 Perşembe

Hello My Teacher / 2015 / Güney Kore





HELLO MY TEACHER





Adı : Hardtack Teacher and Star Candy (YesAsia) / Biscuit Teacher and Star Candy / Hello My Teacher
Tür : Dram, Romantik,Okul
Bölüm : 16
Yıl : 2005
Yönetmen : Oh Jong Rok, Kim Hyung Sik
Yazar / Senarist : Kim Jung Ah
Yapımcı : Kim Yang, No Jun Kyu


FARMASİ DANIŞMANINIZ
YASEMİN KAMBUR YAMAN
0539 705 16 24 

OYUNCULAR :

Gong Hyo Jin / Na Bo-ri
Gong Yoo / Park Tae-in
Kim Da Hyun / Ji Hyun-woo
Choi Yeo Jin / Noh Jem-ma







HELLO MY TEACHER KONUSU :


Na Bori (Gong Hyo Jin) umutsuca öğretmen olmak isteyen 25 yaşında birisidir. Ancak karşısında zor bir durum vardır, öğretmen olmak istediği okul Öğretmeni tarafından bir grup erkek öğrenciyi dövdüğü sanılan ve bu nedenle kovulduğu okuludur. Mezuniyetinden sonra kendisine gelen öğretmenlik tekliflerinin hepsini reddeder ve kendi okulunda öğretmen olmak için çalışmalara başlar. Eğer orada öğretmen olmayı başarır ise lise aşkı olan resim öğretmeni Ji Hyun Woo (Kim Da Hyun) nun yanında çalışabilecektir.
Karşısına çıkan teklif ile bu şansıda elde eder ancak imzalamak zorunda kaldığı kontrat müdürün üvey oğlu olan ve okulda sürekli sorun çıkartan Park Tae In (Gong Yoo)’a bebek bakıcılığı yapmasıdır. Yurt dışından yeni gelmiş olmasına ragmen Tae In okulun kralı oomayı başarmıştır ve o da Na Bori ile uğraşmaya başlar.
Tae In’nin Na Bori ile olan ilişkisini kıskanmaya başlayan Noh Jemma ise Na Bori’yi okuldan uzaklaştırmak için çalışmaya başlaması ile eğlenceli olaylarda birbirini takip etmeye başlar.


YORUM :


Diziyi daha yeni izleme şansını buldum.2005 yapımı olduğundan izlemekte tereddüt etti ama başrol oyuncularının daha önceki dizilerini başarılı bulduğumdan izledim. Ve şeker tadında bir dizi…Bir öğrencinin öğretmenine olan bitmez aşkı… Star Candy ve Biscuit Teacher… Sonu güzel biten dizilerden biri… İzlemenizi tavsiye ederim…


DİZİDEN KARELER :














FARMASİ DANIŞMANINIZ
YASEMİN KAMBUR YAMAN
0539 705 16 24 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder